actie
facebook twitter
 

Nr1 Woningkeuringen, dat geeft vertrouwen

Bel ons direct - 035 8800000

Werkwijze

  • Op het afgesproken tijdstip is onze inspecteur bij de woning aanwezig. De keuring op locatie neemt circa 1 uur in beslag. Het uitwerken van het rapport neemt 1 á 2 uur in beslag, maar gebeurt op een andere locatie. De inspecteur let tijdens de bouwtechnische keuring op zaken die erop wijzen dat er bouwkundige gebreken en/of tekortkomingen zijn. De keuring is een beoordeling van de woning op basis van een visueel onderzoek op alle essentiele punten voor zover deze bereikbaar zijn onder normale omstandigheden. De inspecteur gebruikt zijn ervaring, kennis en technisch inzicht. Handelingen die hij verricht zijn onder andere: Inspectie kruipruimte indien veilig en zonder gevaar toegankelijk. Tevens moet de kruipruimte toegankelijk zijn (kruipluik aanwezig, voldoende hoogte, geen water e.d.). De onderzijde van de beganegrondvloer en het zichtbare leidingwerk wordt met behulp van een sterke lamp beoordeeld.
  • Inspectie platte daken indien bereikbaar. De inspecteur heeft een ladder die maximaal een bouwlaag overbrugt. Indien een langere ladder op locatie beschikbaar is, zal hiervan gebruik worden gemaakt.
  • Goten en dakkapellen worden op dezelfde wijze geinspecteerd, of vanuit het raam van de dakkapel. Er worden foto's gemaakt welke terug te vinden zullen zijn in het rapport. Indien onbereikbaar wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van een spiegel en/of zoomlens.
  • Inspectie van de kozijnen en de draaiende delen.
  • Controle op het functioneren van het sanitair, indien mogelijk.
  • Controle tegelwerk op loszittende tegels.
  • Per bouwlaag controle van maximaal twee wandcontactdozen op bedrading

Wij adviseren u zelf aanwezig te zijn tijdens de keuring. De inspecteur geeft u dan al een mondelinge toelichting en bouwkundige tips en kan tevens uw vragen beantwoorden

 

test

BEL! 035 8800000 of plan uw afspraak direct zelf online in!
Direct online inplannen!

Vul hieronder de postcode en het huisnummer van het te keuren object in.

Velden met een * zijn verplicht